Boka lokal

Välkommen till kommunens lokalbokningsservice. Du kan boka lokaler på olika sätt.

Boka lokal på nätet
Under "Boka lokal" i högra spalten ser du en rubrik som heter "Lokalbokning och bokningsförfrågan". Där kan du själv gå in och göra en bokningsförfrågan. När du är inne i programmet går du in i den första rutan med lokalobjekten och markerar den lokal du vill boka. Längre ner på sidan lägger du sedan in dag och tid för sökningen. När du fyllt i allt trycker du på "Starta sökning" och då kommer information om lokalen upp. Du kan gå tillbaka och söka nya tider.

När du hittat en lokal och en tid som passar kan du göra en bokningsförfrågan. Ställ då markören på aktuellt fält för dag och tryck. Då kommer en ny flik upp som heter "Förfrågan" där du fyller i alla uppgifter. Tryck på "Sänd" längst ner. Nu är bokningsförfrågan skickad till den som bokar lokalerna. Bokningsförfrågan är INTE samma sak som en färdig bokning. Nu ska du vänta på att få en bekräftelse från kommunens lokalbokare.

Boka lokal via telefon, 0503-35016
Bokning via telefon kan göras vardagar mellan 8.00 - 12.00.

Nycklar och passerkort
Nycklar och passerkort hämtas i Kulturkvarteret senast ett dygn innan bokningstillfället och återlämnas senast ett dygn efter bokningstillfället. Adressen är Kulturkvarteret, Bangatan 1 b. Nycklar och passerkort kan hämtas under följande tider:

Mån - tors     13-17

Fre                10-16

Information om lokalerna
Information om lokalerna kan du se i spalten till vänster där du kan läsa om varje lokal. I spalten till höger kan du även gå in och se vilka hyror som gäller för de olika lokalerna.

Annan information
Just nu genomför Kultur, Turism och Fritid tillsammans med andra verksamheter i kommunen en översyn över lokalbokningsprocessen. Vissa förändringar kommer att ske. Information kommer att läggas ut på hemsidan i god tíd.

Välkommen med din bokningsförfrågan!Kontakt

Kultur och fritidshandläggare Kultur och fritidLena Tidqvist 0503-35016KontaktFax 0503-35017Besöksadress Hjo Stadsbibliotek Floragatan 1Postadress 544 33 Hjo
Fritidsansvarig Kultur, fritid och TurismChrister Svensson 0503-35452KontaktFax 0503-35017Besöksadress

Hjo Stadsbibliotek Floragatan 1 544 33 Hjo

Boka lokal